Tutustu palveluihimme

Jalkahoitopalvelut

Lue lisää

Perusjalkojenhoito

Perusjalkojenhoito sisältää tutkimuksen, jalkakylvyn, kynsien lyhennyksen, kovettumien ja pienten känsien poiston sekä rasvauksen. Kesto noin 45-60 minuuttia.

Vaativa jalkojenhoito

Vaativampi jalkojenhoito sisältää tutkimuksen, jalkakylvyn, paksujen kynsien ohennuksen, kovettumien ja känsien poiston sekä rasvauksen. Kesto noin 90 minuuttia.

Hemmotteluhoito

Hemmottelujalkojenhoito sisältää perusjalkojenhoito + jalkojen ihonkuorinta tai naamio, kynsinauhojenhoito, rasvaushieronta ja lakkaus, hoidossa käytetään aromaattisia jalkahoitotuotteita. Kesto noin 90 minuuttia.

Varpaankynsien lakkaus hoidon yhteydessä

Hoitoa varattaessa ilmoita jos haluat lakkauksen niin varaan siihen aikaa vähän enemmän. Kesto 15-30 minuuttia (hoidon lisäksi) 6 -10€ (hoidon lisäksi).

Jalkojenhoito asiakkaan luona

Teen jalkojenhoitoja myös kotikäyntinä sekä palvelutaloissa alueella Vehmaa, Uusikaupunki, Kalanti, Taivassalo, Akselin alue (Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Mynämäki), Raisio, Turku.

Yksittäiset hoitotoimenpiteet

 • kynsien leikkaus ja viilaus
 • känsän/kovettuman poisto
 • yksittäisen kynnen ohennus
 • rasvaus
 • sisäänkasvaneen kynnen perushoito
 • sienikynnen hionta ja erikoishoito
 • yksilöllisten silikoniortoosien valmistus

Yksittäishoitoon sisältyy jalkojen kylvetys/rasvaus tarvittaessa! Hoitoaikaa varataan max. 30 minuuttia.

Hinnasto

Perusjalkojenhoito (n. 45-60min) 55€
Vaativa jalkojenhoito (n. 90min) 60€
Hemmotteluhoito (n. 90min) 65€
Varpaankynsien lakkaus hoidon yhteydessä (n 15-30min hoidon lisäksi) 6-10€
Jalkojenhoito asiakkaan luona 75€
Yksittäiset hoitotoimenpiteet (max. 30min) 6-35€

Reikihoito

Lue lisää

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Kaikki kehon solut ovat rakentuneet värähtelevästä energiasta. Värähtelemällä eri nopeuksilla solut muodostavat ihmisessä erilaisia kudoksia ja elimiä kuten esimerkiksi luumassan, lihaksiston ja veren. Mitä nopeammin energia värähtelee soluissa, sitä pehmeämpi rakenne muodostuu. Luumassa värähtelee hitaammin kuin lihakset ja veri taas nopeammin. Aivan kuten vesi värähtelee nopemmin kuin jää mutta hitaammin kuin höyry. Reiki on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti.

Terveessä kehossa kaikki solut värähtelevät täydellisessä tasapainossa ja meillä on optimaalinen terveys. Se tosin on hyvin epätavallinen ilmiö nykypäivinä. Tavallisempaa on, että olemme stressaantuneita, turhautuneita, rauhattomia, pelkäämme vaateita tai olemme masentuneita. Tällaiset ongelmat aiheuttavat epätasapainon kehomme hienoon energiaverkkoon ja siitä taas seuraa että tulemme sairaiksi.

Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Se palauttaa tasapainon sekä kehoon että mieleen. Reikikurssin käynyt hoitaa itseään asettamalla kätensä keholleen ja erittäin korkealaatuinen ja puhdas energia välittyy automaattisesti. Samoin hän voi hoitaa muita. Kehon energiavarastot täyttyvät ja silloin sekä fyysinen että psyykkinen paraneminen voi alkaa.

Reiki on tullut länsimaihin Japanin kautta, mutta se on ollut käytössä mahdollisesti jo sumerien ja muinaisen Egyptin sekä Tiibetin kulttuureissa.

Lisätietoa löydät Reiki Ry:n kotisivuilta: www.reikiry.fi

Hinnasto

1 tunti 45€
3x sarja 120€

Depilaatiot sokerilla

Sokerointipassilla joka 5. kerta -20%.

Hinnasto

Sääret (n. 1h) 35€
Reidet (n. 1h) 40€
Sääret + reidet (n. 1,5h) 68€
Kasvot (n. 30min) 20€
Ylähuuli (n. 15min) 10€
Kainalot (n. 20min) 20€
Rinta tai selkä (n. 30-45min) 45€
Bikinilinja (n. 30min) 25€
Brasilialainen / brasilialainen huolto (max. 6 vko väli, n. 1-1,5h) 65€ / 55€

Myynnissä olevat tuotteet

Lue lisää

 • kevennysterapiatuotteita mm. päkiäpehmusteet, varvasvälien erottajat, vaivaisenluusuojat, sandaalierottaja, nivelsuojia, vasaravarpaan oikaisija
 • geelipohjalliset
 • jalkavoiteet ja vaahtovoiteet
 • apuvälineitä jalkojen omahoitoon mm. kylpyöljy, lasiviila, ihmekivi, kuplakylpy, suihkusandaali, Medisukka, diabetessukat yms.