AJANVARAUS

044 0555 188

Taatakseni miellyttävän hoitohetken asiakkailleni, en vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Silloin voit halutessasi jättää minulle ääni- tai tekstiviestin, niin otan sinuun yhteyttä heti vapauduttuani.

AJANKOHTAISTA

HUOM !!

Esteen sattuessa peruutathan hoitoaikasi viimeistään 24 h. ennen sovittua aikaa.
Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta!


JALKOJENHOITO on ihmisen perusterveydenhoitoa. Ongelmat jaloissa heijastuvat usein koko kehoon. Voit päästä eroon jalkaongelmistasi jo pienilläkin toimenpiteillä. Terveet hyvinvoivat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämämme ajan.

Useat sairaudet vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin, joten on hyvä tietää keinoja, joilla voidaan ehkäistä jalkaongelmien syntyä. Jos jalkoihin on kuitenkin tullut kulkemista haittaavia vaurioita, mietitään yhdessä, millä tavoin tilannetta voidaan helpottaa.

Hoidan diabeetikkojen, reumaatikkojen ja muiden erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat, sekä opastan oikeaan jalkojen omahoitoon. Meidän jokaisen jalat kaipaavat välillä ammattilaisen antamaa hoitoa ja rentouttavaa hierontaa.

Paksuuntuneet kynnet eivät aina ole sienimuutosten aiheuttamia ja kynsien ohentaminen pitää kynnen kasvun oikeassa suunnassa. Jalkojenhoitaja osaa ohentaa kynnet oikein ja tutkia sekä ennaltaehkäistä erilaisia kynsiin liittyviä muutoksia.

Kynsisieni on kynteen pesiytynyt sieni-infektio. Kosteissa oloissa ja hikoilevissa jaloissa viihtyvä sieni aiheuttaa kynsimuutoksia. Kynsi muuttuu sameaksi ja kiillottomaksi. Kynnen väri muuttuu ruskeaksi tai kellertäväksi tai kynnessä on valkeita laikkuja. Sieni paksuntaa kynnen ja myöhemmin kynsi muuttuu hauraaksi ja lahoaa.
Kynsisienen varmistamiseksi on syytä ottaa sieniviljely laboratoriossa. Parhaat tulokset saadaan yhdistämällä sisäinen ja ulkoinen lääkehoito. Sisäinen lääkehoito ei sovi kaikille ja siksi monesti tyydytään paikallishoitoon.

takaisin etusivulle

hinnastoon